top of page

Over Hanne

Tijdens mijn reclame tijd heb ik enorm veel kennis en ervaringen opgedaan, zoals:

Veel stress ervaren, opboksen tegen deadlines, slecht slapen, ongezond eten, geen zin in sporten, nergens zin in hebben en altijd het gevoel hebben dat je moet presteren.

 

Dit klinkt natuurlijk alles behalve positief, maar juist deze ervaringen hebben mij enorm rijk gemaakt en hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

Natuurlijk, het aansturen van teams, mensenkennis, manager zijn voor anderen, doorzettingsvermogen, koelbloedig, snel kunnen anticiperen, zijn ervaringen die mij door de jaren heen nog veel completer hebben gemaakt.

Dit alles samen zet ik nu, samen met mijn Mental Coachschap, in om andere te helpen naar in zijn of haar volgende stap. 

IMG_3235.jpeg

Ik weet als geen andere dat het HARD WERKEN is om die volgende stap te willen, en kunnen maken.

 

It’s hard work building your YOU EMPIRE….

 

Maar hee, I’m een grounder, ik maak alles concreet en zorg ervoor dat jouw hart & hoofd weer samen komen.

Alles begint bij, jezelf zien en voelen en doorvoelen. Mind & Body come together, zodat jij de volle verantwoordelijkheid neemt, om die voorwaartse beweging te gaan maken.

IMG_3193_edited.jpg

Totdat ik letterlijk de energie door mijn lijf voelde gaan, had ik niet zoveel met energie.

Energie is magisch en puur.

Het brengt happiness en fun. Wanneer jij de controle hebt over jouw energie niveau, voel je je gegrond, onderga je minder stress, ben je scherp met je mind en barst je van het zelfvertrouwen.

 

Deze elementen zorgen voor balans tussen je Hart & Hoofd en zorgen voor die shift forward.

 

 

Mijn passie is kitesurfen, een zijn met de elementen van de natuur, water & wind. De natuur zorgt ervoor dat ik letter oplaad en mijn lichaam & geest ontwaakt.

Door jou gegrond te laten zijn jou en je in jouw YOU Power te laten staan, is waarom ik hier ben. Zodat jij een voorwaartse stap kunt maken.

Een shift maken is moeilijk, het is HARD WERKEN. Mijn eigen ervaringen lieten zien, dat ik steeds weer opnieuw probeerde om een verandering teweeg te brengen, maar dat ik toch steeds terugviel in mijn oude routine. Elke keer weer opnieuw, en opnieuw.

De oude routine was tenslotte bekend, en paste als een twee jas voor me, dus waarom wilde ik ook alweer een volgende stap maken, een verandering maken? Iedereen in de mijn omgeving wist het natuurlijk beter. Je moet dit doen, of dit doen, of dit doen. En ik dacht alleen maar: “laat me met rust”. Ik ben behoorlijk koppig dus ik dacht, ja, ja ja, ja, whatever. Ik moet mijn hypotheek betalen, ik ben single, moet de rekeningen betalen. Kortom, ik voelde me behoorlijk zielig.

Terugkijkend hierop kan ik zeggen, dat ik niet de energie door mij lijf en hart voelde stromen. En vooral dat ik geen verantwoordelijkheid nam over mijn eigen leven.

Langzaam, beetje bij beetje, kwam er verandering. In het begin merkte ik dit niet eens.  En het enige dat ik deed was, de energie terug in mijn lijf laten stromen. Hoe? Door te gaan sporten. Iedere ochtend (ik houd van de ochtend), ging ik sporten. In de sportschool, een wanderling of yoga.

Dit zorgde ervoor dat ik uit mijn hoofd ging en dat ik weer controle nam over mijn leven en lichaam

And ooo boyy, wat voelde ik het stromen en voelde ik me vol energie. Het gebeurde echt, de energie ging door mijn lijf. Ik was on top of the world.

Ik had energie, en had zin in iedere volgende stap die komen ging.

Dit is wat er gebeurd als je jezelf grond door je lichaam in beweging te zetten. Je gaat automatisch uit de hoofd en voelt letterlijk je lichaam weer. Het stroomt. Het gevoel, van ‘being on top of the world’, wil ik je graag laten ervaren.

You become YOU!

Clear, Concrete…..YOU. Let’s GO.

bottom of page